Gerrard: Veliki je pritisak na nama

Gordi Albion mora dobiti Sloveniju

Gerrard: Veliki je pritisak na nama

Adnan Beganović

"Veliki je pritisak na nama. Moramo uzeti tri boda u duelu sa Slovenijom", rekao je nakon sinoćnje katastrofalne partije kapiten Gordog Albiona Steven Gerrard, te dodao:

"U duelu sa Alžirom nismo bili na nivou. Jednostavno nismo pokazali dovoljno agresivnosti i nismo uspjeli brzo vraćati loptu u naš posjed."

Selektor Gordog Albiona, Fabio Capello, najavio je i promjenu taktike u duelu sa Slovenijom.

"Moramo probati nešto novo, možda i promijeniti način igre. Mislim da igrače za duel sa Slovenijom neće biti teško podići jer znaju oni dobro šta im je raditi. Nadam se da ćemo nakon tog susreta biti mnogo sretniji", rekao je Capello.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.