Gerrard: Volio bih da je Kane u Liverpoolu
Foto: EPA

Legenda Liverpoola o napadaču Spursa

Gerrard: Volio bih da je Kane u Liverpoolu

S. Bošković

Legenda Liverpola Steven Gerrard  lijepim riječima je govorio o napadaču Tottenhama Harry Kaneu. 

Harry Kane je loše ušao u sezonu, no u septembru je proigrao i zabio 11 golova za Spurse u svim takmičenjima. 

Njega na sve strane hvale svi komentatori i analitičari svijeta, uključujući i Stevena Gerrarda.

"On je igrač svjetske klase, gledajući golove i način na koji igra. Volim ga kao igrača i kao osobu. Gledao sam njegove intervjue i pričali smo nekoliko puta", rekao je Gerrard, pa dodao: 

"On je savršen ambasador i uzor za ovu igru. Vrijedno radi na treningu i na terenu dobije nagradu za trud. Drago mi je što je Englez i volio bih da je u Liverpoolu. Sretan sam zbog njega i uživam u njegovoj igri". 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kanea nakon klupskih obaveza čekaju one reprezentativne, s obzirom na to da će igrati za reprezentaciju Engleske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Slovenije i Litvanije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi