Gervinho: Želim što je moguće duže biti u Arsenalu

Ne razmišlja o odlasku

Gervinho: Želim što je moguće duže biti u Arsenalu

Edmir Škorić

Arsenalov napadač Gervinho izjavio je da želi ostati na Emiratesu unatoč raznim špekulacijama.

Bilo je dosta glasina kako će reprezentativac Obale Slonovače, koji je jučer protiv Egipta u prijateljskom meču postigao dva pogotka, napustiti Topnike, ali on je to demantovao.

 

"Nisam nikada razmišljao na taj način. Arsenal je jedan od najboljih svjetskih klubova i želim braniti njegove boje koliko god je to moguće", izjavio je Gervinho, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Arsenal prolazi trenutno kroz težak period, ali pokušavamo biti pozitivni. Atmosfera u momčadi je odlična, tako da nigdje ne idem."

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.