Gest FK Sloboda koji će se u Mostaru dugo pamtiti

Pokazali su veličinu

Gest FK Sloboda koji će se u Mostaru dugo pamtiti

Martin Bošković, kadet HŠK Zrinjski koji je prošlog vikenda u Bijeljini na utakmici 2. kola kadetskog prvenstva BiH doživio tešku ozljedu, te hitno prevezen u tuzlansku bolnicu osjeća se dobro i s njim će skoro sve biti u redu. 

Brzom intervencijom u kojoj su sudjelovali i Velibor Đurić, te Gradimir Crnogorac mladi Bošković je brzo poslan za Tuzlu gdje je brzom intervencijom tamošnjih liječnika doslovno spašen njegov život.

U međuvremenu njegov oporavak ide na bolje i mladi nogometaš Zrinjskog skoro će put Mostara. Danas je Bošković doživio veliko i ugodno iznenađenje koje su mu priredili nogometaši tuzlanske Slobode koji su Martinu uručili dres svog kluba koji su potpisali svi prvotimci kluba s Tušnja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dres su njegovim roditeljima uručili predstavnici FK Sloboda a mladi Bošković bio je oduševljen poklonom.

Zaista sjajan gest kluba iz Tuzle koji je ovim potezom uistinu pokazao veličinu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Stari_trafford
Svaka čast????
12 0
albis
Ovako se trebaju svi klubovi ponašati. Svaka čast i respekt!
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi