Getafe i Eibar remizirali, Hajrović na klupi

Primera, 30. kolo:

Getafe i Eibar remizirali, Hajrović na klupi

Getafe i Eibar odigrali su neriješeno u prvoj utakmici 30. kola španske Primere. 

Domaći Getafe je sjajno otvorio utakmicu i već nakon sedam minuta igre je imao minimalno vodstvo. Velazquez se najbolje snašao u šesnaestercu nakon asistencije Sarabije i tako doveo svoj tim u prednost. 

Stečeno vodstvo Getafe je čuvao sve do samog finiša utakmice. Igrala se 87. minuta kada je Baston pogodio za poravnanje rezultata na 1:1, što se na kraju ispostavio kao konačni rezultat susreta. 

Naš reprezentativac Izet Hajrović šansu za igru nije dobio ni u ovom susretu, a njegov Eibar je novim remijem zauzeo osmu poziciju u Primeri.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Primera, 30. kolo:

Getafe - Eibar 1:1 (Velazquez 7' / Baston 87')


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi