Igračima Getafea neko bi morao nacrtati gdje se nalazi gol
Navijači Magdeburga prije nekoliko godina su svojim igračima pokazivali gdje je gol

Čak u 16 utakmica nisu postigli gol

Igračima Getafea neko bi morao nacrtati gdje se nalazi gol

M. Šljivak
Teme:

Ekipa Getafea poražena je danas u 30. kolu La Lige od Cadiza rezultatom 0:1.

Duel na Alfonso Perez stadionu pripao je gostima koji su do tri boda stigli zahvaljujući autogolu domaćeg fudbalera Timora u 64. minuti meča.

Efikasnost je igračima Getafea ove sezone ogroman problem. U 30 odigranih utakmica u njih čak 16 nisu zabili pogodak, pa nije nikakvo čudo što će se do kraja sezone boriti za ostanak.

U dosadašnjem dijelu sezone Getafe je zabio samo 22 pogotka, osvojili su 30 bodova, a Elche koji je prvi ispod crte za ispadanje ima samo četiri boda manje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Interesantno je svakako da je ovaj tim u sezoni 2013/2014 u tačno 19 utakmica ostao bez pogotka, a taj negativni rekord sada je ugrožen osam utakmica prije kraja.

Neko bi im trebao pokazati gdje se nalazi gol. Navikači to nažalost ne mogu.

Promo

Top Komentari

Tmm1987
Ko i naš Željo sa moržom
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi