Privremena odluka kluba

Getafe promijenio ime

3

Komentari (3)

AmarSahi
Sad neka krenu intelegentni ljudi da govore da je virus lažan, i da je ''brnjica'' smeće i da nas tako prate sa 5G mrežom....
Sektorlj
Da, pored svega ostalog, promjena Getafeovog imena me je ipak navela da popusim ovu laznu pandemiju. Druga stvar, fudbal, politika, religija, to su razlicite stvari. U crkvu, dzamiju, sinagogu pa neka zadrzava vjeru ko hoce, kakve veze ime fudbalskog kluba ima s tim?
AmarSahi
Ajde to reci ljudima koji su izgubili svoje prijatelje ili člana porodice zbog korone, samo idioti pričaju nešto a da nemaju pojma o čemu zapravo pričaju. Vjeruj Blicu i ostalim smećarskim novinama oko teorija zavjera da je virus lažan, dogurat ćeš daleko.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.