Legendarni fudbaler održao bizarnu pressicu: "Šta je ovo? Je li se neko zeza sa mnom?"

Komična scena

Legendarni fudbaler održao bizarnu pressicu: "Šta je ovo? Je li se neko zeza sa mnom?"

A. Čaušević

Nova bizarna situacija u fudbalu stiže nam iz Rumunije. 

Legendarni Gheorghe Hagi je održao press konferneciju koja je trajala 20-ak sekundi i to nakon pobjede njegovog tima.

Hagi sjedi na klupi Farul Constante koja je u subotu s rezultatom 0:2 u gostima pobijedila Arges te tako stigla do prve pobjede u razigravanju za prvaka.

Nakon utakmice trener Constante se iznenadio što na pressici nije bilo previše novinara te je salu napustio nakon nekoliko sekundi.

"Šta je ovo? Ovo nije moguće, nije moguće. Došao sam, pozdravio se i otišao. Je li se neko zeza sa mnom?", rekao je Hagi.

"Ako se zezamo onda hajde da sami sebe ismijavamo", dodao je Hagi i otišao.

Nekada sjajni Rumun je bio jedan od najboljih igrača svijeta, a po završetku karijere se odmah odlučio baviti trenerskim poslom. Trener Farula je od juna prošle godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi