Giggs: Mourinho? Manchester United ga mora zadržati

Oglasila se i legenda kluba

Giggs: Mourinho? Manchester United ga mora zadržati

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho nalazi se pod velikim pritiskom na Old Traffordu.

Crveni đavoli novu sezonu u Premier ligi nisu najbolje otvorili, poslije tri kola se nalaze tek na 13. poziciji, a sve to pokrenulo je priče da bi Jose Mourinho uskoro mogao postati bivši.

I dok mnogi vjeruju kako je Mourinhovo vrijeme prošlo, legendarni Ryan Giggs koji je godinama igrao za Manchester United se ne slaže s tim. Štaviše, poručio je kako njegov omiljeni klub ima pravog trenera kojeg mora zadržati.

"Manchester United već sada ima odličnog trenera i pravog čovjeka kojeg treba zadržati. Klub prolazi kroz teško razdoblje, ali svi trebaju stati zajedno kako bi se izdigli iz toga", kazao je Giggs, dodavši kako vjeruje kako će se Crveni đavoli izvući iz trenutne situacije vrlo brzo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I mediji u Engleskoj pišu kako do smjene neće doći, jer je, navodno, Mourinho dobio podršku čelnika Manchester Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi