Giggs: Znam koga bih doveo u United

Velšanin oduševljen igrama Modrića

Giggs: Znam koga bih doveo u United

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda, Ryan Giggs, izjavio je da klub sa Old Trafforda mora dovesti još nekoliko pojačanja kako bi osvojio titulu prvaka Engleske.

Giggs je ovog ljeta napustio United jer želi započeti svoju trenersku karijeru, ali daleko od toga da je prestao pratiti nastupe Crvenih đavola. Velšanin je izjavio da United ima dobar tim, ali da im još uvijek fali pravo pojačanje u veznom redu.

Engleske medije zanimalo je koga bi Giggs doveo na Old Trafford ukoliko bi imao tu priliku. Nekadašnji igrač Uniteda izabrao je igrača koji ga je oduševio u više navrata u posljednjih nekoliko sezona.

"Moram priznati da Hrvatska ima nekoliko sjajnih fudbalera, ali moj favorit je Luka Modrić. Njega bih doveo u Manchester United sigurno. Nadam se da će se moja želja ispuniti, te da će on u budućnosti zaigrati na Old Traffordu", rekao je Giggs.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti