Redknapp objasnio zašto je Modriću pokazao srednji prst

Tajna fotografije...

Redknapp objasnio zašto je Modriću pokazao srednji prst

Poznati engleski trener Harry Redknapp tokom posjete u Hrvatskoj je objasnio kako je nastala fotografija s Lukom Modrićem koja je nasmijala svijet. 

Redknapp i Modrić su u prošlosti sarađivali u Tottenhamu, a za taj period je vezana jedna anegdota. Naime, 2011. godine je snimljena fotografija na kojoj Redknapp u lice pokazuje srednji prst hrvatskom fudbaleru, a prilikom predavanja u Umagu otkrio je i tajnu iste. 

"Ispalo je malo nezgodno, ali nisam bio ljut na Luku niti ga vrijeđao srednjim prstom. On je toliko dobar igrač da se na njega ne mogu ljutiti. Srednjim prstom pokazivao sam mu gdje mora stajati, iza središnjeg igrača", objasnio je Harry.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti