Gilardino: Možda ostanem u Fiorentini

Gilardino: Možda ostanem u Fiorentini

Alberto Gilardino nagovijestio je da bi i naredne sezone mogao nositi dres Fiorentine.

Gilardino nije isključio mogućnost prelaska u Španiju, ali reako je ukoliko se poglope ambicije kluba sa njegovim vjerovatno će ostati na u redovima Viola.

"Ne želim ništa obećavati u ovo trenutku, jer ne znam šta će se dogoditi od danas do augusta. Klub me očito želi zadržati, jer imam još dvije godine ugovora", rekao je Gilardino, dodavši:

"Dosta će zavisiti od od razgovora sa čelnicima kluba i toga gdje oni vide budućnost kluba. Čuo sam neki interes iz Španije i zaista sam polaskan time. Ali, u ovom trenutku, osjećam se veoma dobro u Fiorentini".

"Sljedeća godina je veoma važna, jer se igra Euro 2012 i veoma je važno da nastavim sa dobrim igrama. Iz otg razloga sam i došao ovdje prije tri godine", dodao je 28-godišnji talijanski napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.