Gilardino: Ostajem u Fiorentini

Gilardino: Ostajem u Fiorentini

Edmir Škorić

Iako je za njegove usluge bio zainteresovan francuski Marseille, italijanski napadač Alberto Gilardino kaže kako nema namjeru otići iz Fiorentine.

"Nikada nisam razmišljao o odlasku iz Fiorentine. Želim pomoći momčadi da se vrati u Evropu. Znam da su neke ekipe, uključujući i Marseille, zainteresovane za mene, ali nikada nisam razmišljao o odlasku", kazao je Gilardino, dodavši:

"Povratak u Evropu od temeljne je važnosti za nas i uradit ćemo sve da to i ostvarimo." Fiorentina u nedjelju dočekuje Napoli u okviru 1. kola Serije A, čime službeno otvaraju novu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.