Gillete selekcije u Mostaru i Međugorju

Gillete selekcije u Mostaru i Međugorju

Drugi ciklus Gillette fudbalske selekcije za Bosnu i Hercegovinu je nastavljen proteklog vikenda u Mostaru i Međugorju.

U  četvrtak i petak prošle sedmice na Španskom trgu u Mostaru organizovano je prijavljivanje talentovanih fudbalera uzrasta od 12 do 15 godina. U subotu se na sportskom centru Circle u Međugorju okupilo preko 50 dječaka iz Mostara, Trebinja, Međugorja, Viteza, Konjica, Čitluka...

Ambasador Gillette fudbalskih selekcija za 2009, bivši internacionalac, Predrag Pašić, izabrao je u užu selekciju 14 najboljih dječaka.

Na rasporedu je ostala još selekcija u Banja Luci, koja je na programu od 23. do 26. jula, nakon čega će izbor biti sužen na 11 najvećih talenata iz cijele BiH.


Za finansiranje ove opsežne akcije Gillete izdvaja pet odsto od ukupne prodaje odabranih proizvoda kao i brijača Gillette Blue III na matičnim tržištima, u periodu od pet mjeseci. 

Registracija i selekcija u Banja Luci vršit će se u sljedećim terminima:

23. - 24.07. 10h-18h - Upis/Registracija - Trg Krajine (TC Boska);
25. - 26.07.                   Selekcije - Stadion "FK Krajina".


Najboljih 11 iz BiH će imati priliku da treniraju u jednom od poznatih evropskih klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije