Giovinco ponovo mijenja ekipu, sada ide u Brazil?

Stigla unosna ponuda

Giovinco ponovo mijenja ekipu, sada ide u Brazil?

Esmer Oštraković

Poznat kao veoma brz nogometaš koji je i najboljim štoperima pravio velike probleme, svi smatraju da je Giovinco rano otišao iz evropskog nogometa.

On je odlučio da 2015. godine iz Juventusa ode u Toronto, a jasno je da je motiv bio novac.

Nakon tri godine provedene u Kanadi, dobio je još bolju ponudu, te je odlučio da pređe u Al Hilal, a u posljednje vrijeme se piše o povratku u Italiju.

Za njega je zainteresovana Parma, ali Giovinco ne želi tamo, jer čini se da mu karijera i nije toliko važna, koliko novac jeste.

Dobio je novu ponudu i to iz Brazila, te bi sada mogao otići igrati i na tom kontinentu, a ostaje pitanje kako bi se snašao.

Navodno jedan od klubova iz Brazila ponudio mu je dvogodišnju ogovor vrijedan šest miliona eura, što je itekako primamljivo za Giovinca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi