Giroud u posljednjim minutama utišao Old Trafford

Remi Manchestera i Arsenala

Giroud u posljednjim minutama utišao Old Trafford

Fudbaleri Manchester Uniteda i Arsenala podijelili su bodove u današnjem meču 12. kola Premiershipa odigravši 1:1.

Veliki derbi koji su najavljivali engleski mediji nije donio ni blizu dobru partiju kakva se očekivala. Možemo slobodno reći da smo gledali prilično dosadnu utakmicu sve do posljednje četvrtine meča. 

Manchester United je tokom prvog poluvremena možda mogao dobiti i penal kada je Antonio Valencia pao u šesnaestercu, ali glavni sudac Marriner ostao je nijem. To je sve što vrijedi pomenuti iz prvog poluvremena.

Manchester je poveo u nastavku meča nakon pogotka kojeg je postigao Mata u 68. minuti i činilo se da će slaviti pobjedu. Ipak, uporni Arsenal je iz prve prilike na meču uspio da dođe do poravnanja i to u 89. minuti kada je rezervista Giroud pogodio za konačnih 1:1.

Manchester je nakon ovog meča ostao na 6. mjestu sa 21 bodom, dok je Arsenal tri mjesta ispred sa šest bodova više.

Potražite više informacija na temu Premier league:



Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi