Giroud: Važna mi je statistika, a tu sam zaglavio

Očekivao je više golova

Giroud: Važna mi je statistika, a tu sam zaglavio

Francuski reprezentativac Olivier Giroud je u januaru napravio transfer iz Arsenala u Chelsea, u koji je stigao nakon što je Plavcima propalo dovođenje Edina Džeke.

Giroud je do sada odigrao osam utakmica za Chelsea, a njegov učinak je prilično skroman - jedan gol i tri asistencije.

"Zadovoljan sam kako sam se prilagodio, ali trebao sam postići više golova. Statistika mi je važna, a tu sam zaglavio na jednom golu i tri asistencije. Iskreno, to nije dovoljno", rekao je Giroud, koji je dodao:

"Nikada nije lako promijeniti klub u januaru, ali srećom sve je prošlo kako treba. Za Chelsea sam potpisao jer sam želio nove izazove".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Olivier Giroud je bio strijelac jednog gola u porazu Francuske od Kolumbije (3:2) na prijateljskoj utakmici odigranoj u Parizu u petak, čime je možda najavio bolje dane.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije