Gladni gremlin na treningu mlađih selekcija FK Sarajevo

Snickers traži i nagrađuje najgladnijeg gremlina!

Gladni gremlin na treningu mlađih selekcija FK Sarajevo

M. Skaka

Kad si gladan, možeš se slikat’! Ovo je slogan pod kojim Snickers organizuje nagradnu igru na Facebook stranici u Bosni i Hercegovini.

U sklopu promocije gladni gremlin je iznenadio mlađe kategorije FK Sarajevo na njihovom treningu. Nakon zajedničkih fotografija, svi fudbaleri su dobili Snickers kako bi u slučaju da se jedan od njih pretvori u gladnog gremlina, mogli riješiti problem i vratiti suigrača u prvobitno stanje. 

Prvi Snickers proizveden je 1930.godine i prema statistikama jedna je od najprodavanijih čokoladica na svijetu. Osnovni sastojci su kikiriki, karamela, nugat i čokolada – pojedinačno dobri, u kombinaciji veoma ukusni. Da li ste znali da svaka čokoladica sadrži ni manje ni vise nego 16 kikirikija? Da li ste znali da je nekom odličan izvor energije a ti možeš zagristi superrr nagradu? Jer, kad si gladni gremlin, možeš se slikat’! 

Kad si gladan, postani gremlin jer Snickers te nagrađuje. Kako? Vrlo jednostavno. Slikaj se kako kao gladni gremlin grizeš Snickers, svoj #gremlinselfie uploaduj na Facebook stranici Snickers Bosna i Hercegovina, glasaj i osvoji dnevne, sedmične ili glavnu nagradu. Gremlin te vodi na putovanje, osvoji iPod, fotoaparate i druge nagrrrade. Ne propusti priliku za superrrr zabavu!

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.