Glasaj da pobjedi Ibišević!
Vedadu Ibiševiću stižu priznanja sa svih strana

Naš sjajni fudbaler FIFA-ino otkriće godine

Glasaj da pobjedi Ibišević!

Vedad Ibišević kanididat je u anketi za otkriće godine u kojoj se može glasati na oficijelnoj web stranici Svjetske fudbalske asocijacije (www.fifa.com).

Fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je prvi strijelac Bundes lige sa 18 postignutih golova i jesenji prvak sa svojim Hoffenheimom nominovan je sa još 5 fudbalera i večeras do 22 sata bio je treći u poretku za veliko planetarno priznanje.

Prvi je bio Amr Zaki iz Egipta sa 45,01 posto glasova, a dalje su slijedili: Joffre Guerron (Ekvador) 18,76 %, Vedad Ibisevic (BiH) 17,13 %, Mauro Zarate (Argentina) 12,88 %, Guillaume Hoarau (Francuska) 3,91 %, te  Scott Jamieson (Australija) 2.30 %. Glasajate za našeg fudbalera OVDJE!

Ibišević jedan od 10 kandidata za najboljeg fudbalera 2008. godine u BiH

Podsjetimo, Ibišević je i jedan od deset kandidata za najboljeg fudbalera 2008. godine u BiH, koje je nominovao Sergej Barbarez u «akciji» koju organizuje  SportSport.ba, najčitaniji sportski portal u našoj zemlji.
Budite i Vi oni koji će odlučiti o najboljem fudbaleru godine u našoj zemlji, te glasajte i na "našoj stranici!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije