Glavaš: Bez bijele zastave na Grbavici

Zeničani će pokušati iznenaditi

Glavaš: Bez bijele zastave na Grbavici

Adnan Beganović

U 21. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine fudbaleri Čelika će sutra na Grbavici odmjeriti snage sa domaćim Željezničarem.

Momčad Željezničara u ovaj susret ulazi kao apsolutni favorit, a toga je svjestan i trener zeničkog premijerligaša Vlatko Glavaš.

"Željezničar je favorit, ali mi ne dolazimo na Grbavicu reda radi. Pokušat ćemo namučiti domaću momčad, koja je pokazala protiv Olimpica da je ranjiva", za SportSport.ba je istakao trener Čelika, Vlatko Glavaš.

"Suđenje na premijerligaškim terenima je sve bolje, što me doista raduje. Gostujuće momčadi više nisu unaprijed osuđene na poraze, tako da se imamo pravo nadati povoljnom rezultatu. Svako svakog može pobijediti, a što duže bude 0:0 to će Željezničar biti nervozniji. Dakle, domaći su favoriti, ali imamo i mi svoje adute i na Grbavicu ne dolazimo s bijelom zastavom", dodao je Glavaš.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.