Glavaš: Borit ćemo se do zadnje minute

Kup BiH

Glavaš: Borit ćemo se do zadnje minute

A. Beganović

Posljednji susret osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine danas će na Grbavici odigrati Olimpik i Leotar. Gosti iz Trebinja u Sarajevo dolaze s tri gola prednosti, no strateg popularnih Vukova, Vlatko Glavaš, ne misli se tek tako lako predati.

„Mi ćemo danas pokušati sve da nadoknadimo minus iz Trebinja. Tamo smo odigrali našu najlošiju utakmicu i sasvim zasluženo smo doživjeli poraz. Međutim, kako su oni nama u Trebinju dali tri pogotka, tako i mi njima možemo danas uzvratiti istom mjerom“, rekao je za SportSport.ba Vlatko Glavaš te dodao:

„Leotar je apsolutni favorit zbog rezultata iz prvog susreta, no ja sam uvjeren da će moji izabranici dati sve od sebe da pokušaju stići rezultatski zaostatk, no da li će u tome uspjeti, vidjet ćemo na kraju susreta. Neki igrači iz udarne postave danas će odmarati, dok će oni sa manjom minutažom dobiti priliku. Očekujem da istu iskoriste i da borbenom igrom pokušaju se nametnuti za sljedeće utakmice“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.