Glavaš i Božičić najbliži klupi Slobode

Tuzlaci u potrazi za trenerom

Glavaš i Božičić najbliži klupi Slobode

Nakon što je smijenjen Sakib Malkočević sa dužnosti trenera tuzlanske Slobode, čelnici ovog kluba pokušavaju naći njegovog nasljednika, a njegovo ime moglo bi se znati već do kraja ove sedmice.

Na početku su pregovori obavljeni sa Abdulahom Ibrakovićem, Denisom Sadikovićem i Husrefom Musemićem, ali su prema riječima predsjednika Slobode Saliha Šabovića protekli bez uspjeha.

Nakon toga je formirana Komisija za izbor šefa stručnog štaba, koja je ubrzo ponudila nove kandidate. Prije svega su u prvom planu Vlatko Glavaš i Slaviša Božičić. Glavaš je svoj premijerligaški debi imao u Olimpku, ali se s te pozicije brzo povukao, unatoč dobrim rezultatima. Božičić je sa Modričom osvojio titulu u Premijer ligi BiH.

Prema posljednim informacijama bliskim klubu iz Rudarske, bliži poziciji šefa stručnog štaba je Vlatko Glavaš .

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti