Glavaš: Igrat ćemo za gol više

Premijer liga BiH

Glavaš: Igrat ćemo za gol više

A. Beganović

Olimpik i Sarajajevo danas će na Grbavici odigrati zaostali susret 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Olimpik pod trenerskom palicom Vlatka Glavaša u posljednje vrijeme igra dopadljivo i za očekivati je danas dobru fudbalsku predstavu.

„Sarajevo je blagi favorit, ali i mi imamo svoje adute. Malo sam tužan zbog vremenskih prilika, koje nisu idealne za jednu sjajnu fudbalsku predstavu ali moji igrači potrudit će se da obraduju naše navijače“, rekao je trener popularnih Vukova, Vlatko Glavaš, za naš portal te dodao:

„Prije mog dolaska na klupu mnogi su Olimpik već bili otpisali, ali dobrim radom na treninzima uspjeli smo se dići i mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje. Danas neću moći računati na Subašića i Jokića, ali ko ga nema bez njega se mora. Igat ćemo otvoreno, za gol više i u takvoj igri ako nas Sarajevo pobijedi čestitat ćemo im i okrenuti se narednoj utakmici.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.