Glavaš: Još godinu dana sam u Slobodi

Ostaje trener Tuzlaka

Glavaš: Još godinu dana sam u Slobodi

Adnan Beganović

Vlatko Glavaš će i naredne sezone sjediti na klupi FK Slobode iz Tuzle, a to je i sam potvrdio u razgovoru za SportSport.ba.

Prošlu sezonu je Tuzlake "iščupao" iz donjeg dijela tabele, a na kraju je tim iz grada soli završio na zavidnoj osmoj poziciji.

"Danas smo dogovorili nastavak saradnje na još godinu dana i mogu reći da je na obostrano zadovoljstvo. U ovoj sezoni smo završili na osmom mjestu, ali cilj naredne sezone svakako je plasman u Evropu. Jedan od uslova mog ostanka bio je zadržavanje postojećeg igračkog kadra u klubu. Nadam se da ćemo uspjeti dovesti još 2-3 kvalitetna igrača, s kojima ćemo se ravnopravno uključiti u borbu za Evropu", kazao je Vlatko Glavaš za SportSport.ba, te dodaje.

Glavaš je jedan od onih sretnika koji će prisustovati i najvećoj svjetskoj nogometnoj smotri, koja se od 11. juna do 11. jula održava u Južnoafričkoj Republici.

"Ubrzo idem u Njemačku, a potom ću desetak dana provesti u Južnoafričkoj Republici, gdje ću odgledati desetak utakmica, te ću se na taj način malo odmoriti i napuniti baterije za nove izazove u narednoj sezoni".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.