Glavaš na klupi Slobode

Danas u Tuzli

Glavaš na klupi Slobode

Adnan Beganović

Upravni odbor Fudbalskog kluba Sloboda na jučerašnjoj vanrednoj sjednici odlučio je da tuzlanske fudbalere u nastavku sezone s klupe predvodi nekadašnji član stručnog štaba reprezentacije BiH i bivši trener Olimpika Vlatko Glavaš.

Glavaš bi danas trebao doputovati u Tuzlu i dogovoriti sve detalje oko ugovora, a u razgovoru za SportSport.ba istakao je da je ponosan što će voditi klub svijetle tradicije te da će učiniti sve da Slobodu vrati na staze stare slave.

"Veliki je izazov voditi Slobodu. Sretan sam što sam dobio povjerenje čelnih ljudi kluba, no isto tako svjestan sam da nam svima zajedno predstoji dosta rada kako bismo Slobodu vratili tamo gdje joj je i mjesto, odnosno u vrh bosanskohercegovačkog fudbala", rekao je Glavaš za naš portal i dodao:

"Sloboda je klub sa svijetlom tradicijom koji je upao u probleme, ali sam siguran da ću uspjeti posložiti stvari te da ćemo igrati zapaženu ulogu u nastavku Prtemijer lige. Siguran sam da opstanak Slobode u društvu najboljih neće doći pod znak pitanja."

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.