Glavaš: Najvažnije utakmice igraju se sada

Čelik u subotu protiv Leotara

Glavaš: Najvažnije utakmice igraju se sada

Nakon sedmice polufnala Lige prvaka, vraćamo se u domaću realnost Premijer lige, a u subotu, od  16:30, na Bilinom polju sastaće se Čelik i Leotar iz Trebinja.

"Utakmica k'o utakmica, svaka naredna je najbitnija.", rekao je na pres konferenciji Vlatko Glavaš, trener Čelika "Tako je i ova utakmica za nas sigurno najbitnija. Sa osvojena tri boda imali bismo 31 na saldu i onda nam ne ostaje puno. Bod-dva nam još treba da što mirnije uđemo u završnicu sezone."

U susretu protiv Leotara, za Čelik neće igrati Purić, Sadiković i Čović, a o subotnjem duelu govorio je i Emir Jusić.

"Sigurno je da Leotar neće doći sa bijelom zastavicom. Možda će malo povučenije igrati i pokušati postići gol iz kontre. U prethodnim utakmicama vrlo rano smo primali golove, zato u subotu moramo da igramo organizovano i čvrsto od samog početka. Ako se ispoštuje ono što se u svlačionici dogovori, onda tri boda sasvim sigruno ostaju na Bilinom polju.", samouvjeren je Jusić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.