Glavaš: Nemamo pravo na kiks

Premijer liga, 18. kolo

Glavaš: Nemamo pravo na kiks

Adnan Beganović

Sloboda sutra na Tušnju dočekuje ekipu Leotara, a šef stručnog štaba tuzlanske momčadi Vlatko Glavaš smatra da njegovi izabranici mogu ostvariti pobjedu, ali da to neće biti niti malo lako.

"Sutra nas očekuje jako bitna utakmica. Spremni smo za Leotar i mi jednostavno nemamo prava na kiks. Tri boda u duelu sa Leotarom, kao i ostalim ekipama iz Premijer lige sigurno će ostati na Tušnju. Leotar respektujem, no bodove će morati tražiti negdje drugo", rekao je za SportSport.ba Vlatko Glavaš i dodao:

"Svi igrači su mi na raspolaganju i oni, kao i ja, željno iščekuju sutrašnji duel. Najvjerovatnije da ću odmoriti Alvina Karadžu, jer je vukao povredu, a u narednim kolima očekuje nas mnogo teških utakmica i mislim da će mi Karažda biti od velike važnosti.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.