Glavaš: Nismo zaslužili psovke sa tribina

Glavaš: Nismo zaslužili psovke sa tribina

Trener Čelika Vlatko Glavaš bio je vidno nervozan nakon novog poraza njegove ekipe.

Danas su bodove sa Bilinog polja odnijeli fudbaleri Leotara, slavivši pobjedu rezultatom 3:2.

 

"Razočaran sam igrom i u odbrani, a mislim na greške kapitena. U sredini terena smo bili dobri, ali naprijed, pored Miloševića i Šarabe, nismo mogli ništa. Ja stvarno ne znam šta se dešava. Podlegli smo pritisku i koliko god bilo čudno, ali naši igrači se boje igrati u svom gradu. Ne znam zbog čega je to tako, ali nam više smetaju psovke i tako te neke ružne stvari, nego bilo šta više. Prije tri mjeseca ostao sam bez majke, a danas mi iza leđa psuju. Ja golove ne mogu davati, ne mogu ih ni zaustaviti, ali opet preuzimam krivicu na sebe", rekao je Glavaš.

 

"Nije teško biti navijač kada dadnemo gol i kada napredujemo, treba biti navijač kada je loše i kad se klub nalazi u teškoj situaciji u kojoj se mi sad nalazimo. Navijač nije onaj ko psuje, ne mogu da shvatim, Isaković prvi put dodirne loptu u prvoj minuti i odmah mu psuju majku, i tako čitavih 90 minuta. Čemu to?", rekao je Glavaš i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Publika je potrebna, neću reći da nije, jest, ali ne na ovaj način...". 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.