Glavaš očekuje pregovore sa Slobodom

Bugojanac ima ponude sa svih strana

Glavaš očekuje pregovore sa Slobodom

Cilj, opstanak u ligi, Sloboda je ispunila, no pred upravom tuzlanskog premijerligaša je novi težak izazov – zadržati Glavaša u svojim redovima.

Šef struke Tuzlaka trenutno je na odmoru u rodnom Bugojnu a nakon povratka predsjednika FK Sloboda Saliha Šabovića iz Amerika, znat će na čemu je.

„Moram priznati da ponuda imam na pretek, ali Sloboda će u pregovorima biti na prvom mjestu. Radi svih iz kluba, ali i cijele Tuzle koja me je prihvatila na najbolji način. Nadam se da će ljudi iz Slobode znati cijeniti ono što sam uradio i zbog čega sam iz Njemačke došao u Tuzlu. Još jednom ponavljam da me Sloboda koja će se boriti za opstanak ne interesuje. Samo borba za titulu dolazi u obzir.“, kaže Glavaš.

Glavaš bi do kraja sedmice trebao doći u Tuzlu, nakon čega odlazi u Njemačku a onda i na Mundijal u Južnoafričku Republiku. Do tada bi već trebao znati gdje će nastaviti karijeru.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.