Glavaš: To je ta nova Sloboda

Optimistični šef stručnog štaba Slobode za SportSport.ba

Glavaš: To je ta nova Sloboda

Sloboda je na svom Tušnju u okviru 10. kola Premijer lige bez većih problema savladala ekipu Drine iz Zvornika rezultatom 3:0, a nakon ovoga susreta, šef stručnog štaba Tuzlaka, Vlatko Glavaš nije krio zadovoljstvo.

Već na samom početku utakmice, tačnije u 3. minuti Jogunčić je pogodio za vodstvo Slobode, da bi samo četiri minute kasnije 18-godišnji Amer Bekić povisio na 2:0. U 84. minuti konačan rezultat utakmice je postavio Senad Mujić.

"Da, otprilike je to ta 'nova Sloboda' koju sam najavljivao. Dobro samo odigrali ovu utakmicu, igrali samo sa četiri juniora Amerom Bekićem, Jasminom Mešanovićem, Samirom Efendićem i Maidom Jaganjcem. Drago mi je zbog tih momaka, a Bekić je postigao i eurogol", kaže optimistični Vlatko Glavaš, te dodaje:

"Bilo je dosta težine u nogama i glavi igrača, ali odigrali smo dobro. Nadam se da ćemo ovako nastaviti i zauzeti što bolju poziciju do kraja polusezone, a zatim se u toku zimske pauze što bolje pripremiti i u nastavku krenuti u lov na Europu, jer imamo priliku da se za to borimo preko dva fronta, kupa i prvenstva."

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.