Glavaš: Vidjet ćete novu Slobodu

Šef stručnog štaba Tuzlaka za SportSport.ba

Glavaš: Vidjet ćete novu Slobodu

Danas u okviru 10. kola Premijer lige, Sloboda na Tušnju dočekuje posljednjeplasiranu Drinu iz Zvornika, u utakmici gdje su apsulutni favoriti, a šef stručnog štaba Tuzlaka, Vlatko Glavaš najavljuje pobjedu, te kako kaže "novu Slobodu".

Sloboda već dvije utakmice kod kuće uzastopno ne zna za pobjedu, a ovo im je odlična prilika da prekinu taj crni niz protiv trenutno najlošije ekipe Premijer lige, Dine koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva osvojila samo četiri boda, do čega jedan u gostima.

"Dobro smo se pripremali za ovih 14 dana. Očekujem pobjedu u utakmici protiv Drine, gdje smo apsulutni favoriti", rekao je 48-godišnji šef stručnog štaba ekipe sa Tušnja, Vlatko Glavaš za SportSport.ba, te dodao:

"Nemamo nikakvih kadrovskih problema. Sutra će nastupiti tri juniora koji su koji su pokazali svoje kvalitete u posljednjim utakmicama. Od danas ćete vidjeti novu slobodu."

Posljednjih dana se pojavila vijest kako će na ovoj utakmici prisustvovati skauti beogradskog Partizana, no tim se puno ne zamara bivši trenera Dusseldorfa i Olimpica.

"To me ne interesuje. Neka bude skauta koliko god. I nije čudo ako budu prisustvovali ovoj utakmici, jer ja sam jedini koji je omogućio mnogim juniorima da debituju za prvi tim ove sezone", rekao je Vlatko Glavaš za kraj razgovora.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.