Glavaš: Zasluženo smo slavili

Tuzlaci lakše dišu

Glavaš: Zasluženo smo slavili

Adnan Beganović

Prvi porazu u proljetnom dijelu sezone Željezničaru je nanijela tuzlanska Sloboda, koja je sa jučerašnjom pobjedom zaplovila u mirnije vode.

Šef stručnog štaba Slobode, Vlatko Glavaš, dan nakon velike pobjede njegovih izabranika smatra da je ista zaslužena, ali još uvijek poziva na oprez.

"Bila je to prava prvenstvena utakmica. I nama, ali i Žerljezničaru su bodovi bili prijeko potrebni. Utakmica je bila borbena, obje momčadi imale su svoje prilike. Mi smo jednu pretvorili u pogodak i na kraju sasvim zasluženo slavili", rekao je za SportSport.ba Vlatko Glavaš i dodao:

"Željzničar se pokazao kao kvalitetna momčad i mislim da ima velike izglede za naslov. Mi u narednom kolu idemo u goste Rudaru bez sedmorice standardnih igrača koji će odrađivati kartone, a onda nam na Tušanj dolazi Borac kojeg ćemo sasvim sigurno pobijediti. Ta pobjeda približiće nas našem cilju, a to je opstanak u društvu najboljih."

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.