Glavaš: Zrinjski je favorit

Premijer liga BiH, 5. kolo

Glavaš: Zrinjski je favorit

Adnan Beganović

U okviru 5. kola Premijer lige BiH večeras će u Mostaru snage odmjeriti domaći Zrinjski i tuzlanska Sloboda.

Popularni Plemići u ovaj duel ulaze kao apsolutni favoriti, a sa ovom konstatacijom slaže se i šef srtručnog štaba tuzlanskog premijerligaša Vlatko Glavaš.

"Zrinjski je pred svojom publikom apsolutni favorit, ne samo protiv nas, nego i protiv bilo koje druge momčadi. U večerašnjem duelu neću moći računati na Gavarića koji ima tri žuta kartona i njegov izostanak je za nas veliki hendikep", rekao je Glavaš za SportSport.ba i dodao:

"U Mostaru se može igrati, ambijent je sjajan, isto tako i teren, pa ćemo imati sve uslove za dobru fudbalsku predstavu. Igru Plemića karakterišu krati pasovi, a mi ćemo im pokušati odgovoriti istom mjerom. Nećemo samo misliti na naš gol i pokušat ćemo od prvog sudijskog zvižduka ugroziti našeg domaćina. Sve u svemu očekujem lijepu fudbalsku predstavu u kojoj je domaćin favorit, no mislim da se i mi imamo pravo nadati dobrom rezultatu."

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.