Mladi bh. košarkaš za SportSport.ba

Glogovac: Želimo osvojiti Evropsko prvenstvo

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Stefan Glogovac odlično igra na Evropskom prvenstvu B-divizije u Sarajevu.

Glogovac je jedan od najzaslužnijih za pobjedu nad Ukrajinom i plasman u  A-diviziju...

"Čestitam ostalim momcima na velikoj pobjedi. Jako i borbeno smo ušli u utakmicu, napravili smo dobar skauting, jer su oni na centrima veoma jaki. Trener nas je pripremio na to i mi smo odradili posao na najboljem mogućem nivou. Publika nas je bodrila i hvala im za to", istakao je Glogovac, koji međutim želi pobjedu u finalu nad Belgijom.

"Mi smo izborili A-diviziju, ali kako je i kapiten Jusuf Nurkić u svlačionici rekao, ovo nije ništa ako ne osvojimo, tako da ćemo dati svoj maksimum u finalu da publici donesemo mnogo radosti", rekao je za SportSport.ba Stefan Glogovac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.