Gluhi telefon: Hart i Zabaleta

Argentinac umalo postigao autogol

Gluhi telefon: Hart i Zabaleta

Edmir Škorić

Pablo Zabaleta se danas nije upisao u strijelce u remiju Manchester Cityja i Liverpoola (2:2), no umalo je savladao svog golmana Joea Harta.

Dogodilo se to na isteku prvog dijela pri rezultatu 1:1. Zabaleta je poptuno sam na nekih 10-ak metara pokušao vratiti loptu Hartu, koji je u isto vrijeme krenuo naprijed misleći da će mu njegov suigrač ostavviti loptu i otkriti se na stranu.

 

Lopta se otkotrljala pored engleskog golmana i, na sreću svih u Cityju, prošla tik pored vanjske strane desne stative.

 

Inače, naš Edin Džeko je Građanima osigurao prednost, zatim je Daniel Sturridge poravnao na 1:1. U nastavku Steven Gerrard sjajnim pogotkom donosi vodstvo Redsima, ali se Sergio Aguero pobrinuo da makar bod ostane na Etihadu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije