Glupost Mehića, ali Čelik se i s desetoricom brzo vratio

Crveni za beka Zeničana

Glupost Mehića, ali Čelik se i s desetoricom brzo vratio

E. Škorić

Čelik će čitavo drugo poluvrijeme na Koševu igrati s igračem manje.

Sarajevo je protiv Čelika povelo s 1:0 golom Pidre u 36. minuti, da bi samo dvije minute kasnije Zeničani upali u nove nevolje.

Bek gostiju Mahir Mehić je rano dobio drugi žuti karton, pa je Čelik osuđšen na igru s devetoricom igrača (plus golman) do kraja.

Neopreznost Mehića uveliko će olakšati Sarajevu, mada je Čelik i sa igračem manje uspio da zabije gol za 1:1, a strijelac je bio Jurina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi