Gnjatić: Hvala Plataniasu, nastavljam dalje

Bh. fudbaler nakon prelaska u Rodu

Gnjatić: Hvala Plataniasu, nastavljam dalje

D. Vejo

Bosanskohercegovački fudbaler Ognjen Gnjatić, svojim igrama u dresu grčkog Plataniasa privukao je pažnju mnogih inostranih klubova.

Nakon APOEL-a i PAOK-a, u trku za sjajnog vezistu uključio se i pretposljednji tim holandskog šampionata, ekipa Rode. U svojoj namjeri su i uspjeli. 

Mladi i talentovani vezista, ugovor sa holandskim prvoligašem potpisao je do ljeta 2018. godine, a u redove istog, stigao je pod etiketom velikog pojačanja koje bi pomoglo Rodi u borbi za opstanak.

Uz dužno poštovanje prema novom klubu, mladi fudbaler odlučio je da se zahvali za sve uslove koje je imao dok je branio boje grčkog tima. 

"Veliko hvala Plataniasu na saradnji. Tamo sam proveo predivnu godinu i pol dana. Zahvalio bih se svima koji su bili uz mene, trenerima, saigračima i svima u klubu, kao i predsjedniku ali i vjernim navijačima. Želim im sve najbolje u nastavku", kazao je Ognjen Gnjatić.

Karijeru je počeo u ekipi Kozare iz Gradiške, zatim je obukao dres beogradskog Rada, Plataniasa te na koncu i holandske Rode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi