Gnjatić na pragu prelaska u Partizan

Bivši mladi bh. reprezentativac

Gnjatić na pragu prelaska u Partizan

Prema pisanju srbijanskih medija, redove Partizana u narednim danima mogao bi pojačati 23-godišnji vezni nogometaš Ognjen Gnjatić

Bivši mladi bosanskohercegovački reprezentativac minule sezone se ustalio kao standardni prvotimac Rada, a svojim igrama skrenuo je pažnju aktuelnog šampiona iz Humske. 

Partizan je izuzetno aktivan u spremanju i formiranju tima za narednu sezonu, a crno-bijeli su jučer u svojim prostorijama predstavili i jedno zvučno pojačanje u imenu Valerija Bojinova. 

Vrijedi istaći da bi Partizan dolaskom bivšeg igrača Kozare riješio pitanje defanzivnog veziste i u potpunosti zamijenio odsustvo Nikole Drinčića i Saše Markovića na sredini terena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti