Valeri Bojinov potpisao za Partizan

Bivši igrač Cityja i Juventusa u Humskoj

Valeri Bojinov potpisao za Partizan

Fudbalski klub Partizan će u narednu sezonu ući jači za Valerija Bojinova, bugarskog napadača koji je u prošlosti između ostalog nastupao za Juventus, Fiorentinu i Manchester City.

Nekada perspektivni fudbaler je sa šampionom Srbije potpisao dvogodišnji ugovor, a danas je službeno predstavljen u prostorijama kluba iz Humske.

"Srce mi je reklo da dođem u Partizan. To je klub kao Juventus jer uvijek lovi trofeje", rekao je Bojinov i dodao:

"Želim igrati dobro i davati golove. Nadam se da ću se u Partizanu vratiti u formu i ponovo stići do reprezentacije. Igrao sam u mnogim jakim klubovima ali ne želim živjeti u prošlosti".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Dvadesetdevetogodišnji Bugarin je u prošloj sezoni nastupao za italijanskog drugoligaša Ternanu, za koju je u 27 utakmica postigao šest golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.