Gnjatić: Postoji ponuda APOEL-a

Bh. fudbaler potvrdio špekulacije

Gnjatić: Postoji ponuda APOEL-a

D. Vejo

Bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i član grčkog Plataniasa Ognjen Gnjatić na meti je mnogih inostranih klubova. 

Interesovanje za veznog bh. fudbalera pokazali su mnogi klubovi između ostalog i AEK, PAOK, Panathinaikos ali i kiparski APOEL.

Prvi pokušaj pregovora sa PAOK-om prošlog ljeta je propao, ali Kiprani ne odustaju te su odlučni u namjeri da dovedu Gnjatića u svoje redove.

Prema riječima glavnog aktera ove priče, špekulacije su istinite ali on ne planira da žuri sa odlukom.

"Jeste, dobio sam ponudu APOEL-a, pokazali su interesovanje za mene. Šta će od toga biti još uvijek ne znam, jer želim da razmislim", ističe za SportSport.ba fudbaler Plataniasa, Ognjen Gnjatić.

Podsjetimo, Gnjatić je karijeru počeo da gradi u Kozari iz Gradiške, nakon čega je prešao u beogradski Rad gdje je imao jednu od zapaženijih uloga u timu, a sada je član grčkog prvoligaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi