Goal.com: Muhamed Bešić mogao bi biti otkriće Mundijala

Ko će iskočiti iz drugog plana?

Goal.com: Muhamed Bešić mogao bi biti otkriće Mundijala

Oči pred velike fudbalske smotre uvijek su uperene u najveće zvijezde kakve su ovog puta Leo Messi, Cristiano Ronaldo ili Andres Iniesta.

Ipak, svaki put do sad na Svjetskom prvenstvu bljesnuo bi po jedan manje poznati igrač, ili više njih, piše Goal.com. Eminentni portal donio je niz fudbalera od kojih bi mogli očekivati da budu otkriće Mundijala, a među njima našao se i Sušićev zadnji vezni Muhamed Bešić.

„Muhamed Bešić jedno je od manje poznatih lica u timu Bosne i Hercegovine, a namijenjena mu je jedna od ključnih uloga. 21- godišnji zadnji vezni nastupa u Mađarskoj za Ferencvaros. Na dvije pripremne utakmice bio je jedan od najboljih igrača Bosne i Hercegovine,“ navodo Goal.com.

Osim Bešića među potencijalnim otkrićima Mundijala Goal.com naveo je Rosa Barkleya iz Engleske, Nabila Bentaleba iz Alžira, Erika Durma iz Njemačke, Jose Mariu Gimeneza iz Urugvaja, Juliana Greena iz SAD-a, Ciru Immobilea iz Italije, te Stefana De Vrija iz Holandije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.