Godin: Mogu nagovoriti Cavanija da dođe u Atletico

Urugvajac otkrio zanimljive detalje

Godin: Mogu nagovoriti Cavanija da dođe u Atletico

Endin Čaušević

Fudbaler Atletico Madrida, Diego Godin, izjavio je da može nagovoriti Edinsona Cavanija da naredne sezone igra na Vincente Calderonu.

Cavani je ove sezone većinu utakmica PSG-a počeo sa klupe za rezervne igrače, ali se odlaskom Zlatana Ibrahimovića od Urugvajca očekuje da zauzme njegovo mjesto u napadu. Ipak, njegov kolega iz reprezentacije vjeruje da ga može nagovoriti da pređe u Atletico Madrid.

"Zvao sam Cavanija nekoliko puta da dođe u Atletico. On voli Atletico i način na koji igramo jer je dosta sličan igri Urugvaja. Mislim da bi pristao da dođe", rekao je Godin.

Kapiten Atletica je priznao da je imao dosta ponuda od razlih evropskih klubova, ali da ne želi napuštati Madrid.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imam dosta ponuda, ali ne želi trčati za novcem. Sretan sam u Atleticu i nemam namjeru da napuštam klub na kraju ove sezone. Nekad smo prodavali sve igrače, ali sada se politika mijenja. Ne puštamo mlade igrače tako lako", dodao je Godin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi