Godin pravi iznenađujući transfer u najvećeg gubitnika zbog koronavirusa

Već napušta Inter

Godin pravi iznenađujući transfer u najvećeg gubitnika zbog koronavirusa

A. Čaušević

Diego Godin (34) će se u Italiji zadržati samo godinu, barem tako nagovještavaju inostrani mediji. 

Godin je prošlog ljeta stigao u Inter kao slobodan igrač, ali se nije uspio nametnuti i steći povjerenje Antonija Contea te Urugvajac već sada može pakovati kofere.

Dugogodišnji kapiten Atletico Madrida bi karijeru mogao nastaviti u Ligue 1. Za Godinove usluge zainteresovan je Lyon.

Lyon je najveći gubitnik zbog koranavirusa jer je ovaj klub nakon duže od 20 godina ostao bez učešća u Evropi, želi iskusnog štopera u svojim redovima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Godin u Interu ima poprilično visoku platu, na godišnjem nivou ona iznosi 5.5 miliona eura. U slučaju eventualnog transfera u Lyon njegova plata bi se značajno i smanjila.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi