Prvi klijent potpisao ugovor sa menadžerom Tottijem

Novi dragulj italijanskog fudbala

Prvi klijent potpisao ugovor sa menadžerom Tottijem

Francesco Totti je nakon kratke epizode u rukovodstvu Rome odlučio ući u menadžerske vode.

Princ Rima je osnovao agenciju, a sarađivat će, između ostalog, sa Vincentom Candelom i pravnikom Giovannijem DeMontisom.

Totti je nedavno poručio da će, ako treba, putovati svijetom u, skautirati, i tražiti mlade talente. Da pronađe svog prvog klijenta, ipak, nije morao daleko putovati.

Menadžerska agencija legendarnog italijanskog fudbalera od danas ima prvog zvaničnog klijenta. Riječ je o talentovanom Italijanu Simoneu Bonaviti.

Od 16-godišnjeg Bonavite, veznjaka iz Interove omladinske škole, se očekuju velike stvari. Očekuje to i Nike, pa je već sa tinejdžerom potpisao sponzorski ugovor.

Zanimljivo, nedavno je Roma pokušala dovesti Bonavitu u svoj omladinski pogon, ali je talentovani veznjak ipak ostao u Interu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji Bonavitu opsiju kao igrača punog samopouzdanja koji na terenu djeluje iskusnije i starije nego što zapravo jeste. Upoređuje ga se sa Sandrom Tonalijem, veznjakom Brescije koji bi uskoro mogao napraviti veliki transfer.

Treba napomenuti da se špekuliše da bi sa Tottijevom agencijom uskoro trebao potpisati i Lorenzo Insigne, kapiten Napolija koji više nije želio sarađivati sa "zloglasnim" Minom Raiolom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi