Godinu dana otkako nas je napustio Marinko Kelečević

Rukometni bh. reprezentativac poginuo kod Beograda

Godinu dana otkako nas je napustio Marinko Kelečević

Adnan Beganović

Danas se navršava godina dana otkako nas je zauvijek napustio rukometni reprezentativac Bosne i Hercegovine, Marinko Kelečević.

Prije godinu dana bosanskohercegovačka javnost ostala je šokirana viješću da je u saobraćajnoj nesreći poginuo Marinko Kelečević.

Podsjetimo, Marinko je nedaleko od beogradskog aerodroma sa motociklom sletio sa ceste, te je ubrzo nakon toga preminuo.

Kelečević je rođen 1985. godine 26. jula u Drvaru, za bosanskohercegovačku reprezentaciju odigrao je 9 utakmica i pritom je postigao 26 pogodaka, a u karijeri je između ostalog nastupao za Debrecen i Ferencvaros, a samo nekoliko dana prije nesreće potpisao je ugovor sa slovenačkim Celjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.