Gojak: Ne razmišljam o odlasku iz Dinama

Jasan je bio bh. reprezentativac

Gojak: Ne razmišljam o odlasku iz Dinama

Amer Gojak bi ove zime mogao napustiti redove Dinama.

Naime, bh. reprezentativac ima već nekoliko ponuda, ali je veliko pitanje da li će Modri popustiti na zimskoj pauzi ili sačekati ljeto.

Gojak je u razgovoru za Sportske novosti istakao da ne razmišlja o odlasku.

"Gledajte, imam ugovor s Dinamom i uopće ne razmišljam o odlasku. Tu su ljudi koji brinu o tome, a moja je glava vezana samo za Dinamo", kazao je Gojak.

Dodaje da pritiska o eventualnom transferu nema.

"Ne, nisam ni najmanje opterećen transferom. Opušten sam, zadovoljan u Dinamu. Igrali smo Ligu prvaka, igramo svake godine u Europi, imamo veliku prednost u prvenstvu i vjerujemo da ćemo na proljeće nastaviti tako i osvojiti naslov i Kup, tako da mi je u Dinamu trenutno uistinu lijepo, nemam nikakvog razloga previše razmišljati o odlasku".

Potražite više informacija na temu HNL:

Vjeruje da nogometna reprezentacija BiH sa novim selektorom Dušanom Bajevićem može na EP.

"Novi će izbornik imati vremena posložiti momčad, a moram reći da u kvalifikacijama često nismo imali ni sreće, pa se nadamo da će nam se vratiti u baražu", dodao je Gojak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi