Gojak odlazi u Španiju?

Da li će dvije strane postići dogovor?

Gojak odlazi u Španiju?

S. Mlaćo

Dinamo bi u zimskom prelaznom roku mogao ostati bez Amera Gojaka.

Naime, nije tajna da bh. reprezentativac na meti više klubova inostranstva, a danas su se pojavile informacije da bi karijeru mogao nastaviti u Španiji.

Za Gojakove usluge zainteresiran je Getafe, te su navodno pregovori već počeli.

Dinamo bi svoju kasu napuno za čak 15 miliona eura, a da li će na kraju dvije strane pronaći zajednički jezik ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Gojak ugovor sa Dinamom ima još dvije i pol godine. Trener Dinama Nenad Bjelica već ranije je kazao da je Gojak spreman za igranje u Španiji.

Da li to znači da će bh. reprezentativac pred odlaskom u tu zemlju, ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

konjnakvadrat
Getafe plafon
3 1
Saimai1316
Toliko o tome kako Gojaka zele svi najjaci europski klubovi,kao inter,milan itd utd i na kraju interes za njega pokaze getafe???
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi