Gojak seli na Otok?

Želi ga legenda

Gojak seli na Otok?

Reprezentativac BiH Amer Gojak, bez dileme, jedan je od vrijednijih eksponata u izlogu Dinama.

Sjajnim partijama u 'modrom' dresu mladi Gojak je zapao za oko brojnim velikanima i samo je pitanje vremena kada će napustiti Maksimir, što je nedavno nagovijestio i njegov trener Nenad Bjelica, kazavši kako je interes veliki i da je sve moguće do kraja ljeta.

Kao naredna stanica u Gojakovoj karijeri posljednjih se dana pominje Otok. Naime, mediji u Škotskoj pišu kako 22-godišnjeg fudbalera želi vidjeti Steven Gerrard u Glasgow Rangersu, i to nakon što su skauti bili oduševljeni onim što je pokazao na Superkupu između Dinama i Rijeke.

"Amer je opet zasjao, zabio je fenomenalan gol koji je odlučio utakmicu i Gerrard je dao zeleno svjetlo za njegovo dovođenje", navodi se.

Medijski napisi o eventualnom transferu, s druge strane, Gojaka i ne opterećuju previše. U nekoliko navrata je naglašavao kako ima važeći ugovor i da je fokusiran isključivo na Dinamo, te da je brige oko transfera prepustio svom ocu koji mu vodi karijeru.

U Dinamu navodno nemaju namjeru prodavati Gojaka za cijenu manju od 15 miliona eura.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ajdaa
Nije budala da ode s konja na magarca
9 1
zigzag
Nije glup napravit korak u nazad i otic u jebeni Glasgow iz Dinama..Kakav crni Rangers
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi