Gojak strijelac u remiju Dinama

Prijateljska utakmica u Sloveniji

Gojak strijelac u remiju Dinama

Fudbaleri Dinama danas su u Murskoj Soboti odigrali novu prijateljsku utakmicu.

U okviru priprema za narednu sezonu zagrebački klub je odmjerio snage sa Panduriijem iz Rumunije i konačan rezultat glasio je 1:1, a prvi pogodak na susretu viđen je u samom finišu poluvremena. 

Za vodstvo Pandurija u 38. minuti pobrinuo se Mrzljak, a brojne prilike u nastavku su Modrima donijele izjednačenje u 90. minuti kada je mladi bh. reprezentativac Amer Gojak zabio za konačnih 1:1. 

Protiv Pandurija je igrao i Armin Hodžić koji je zamijenjen u 58. minuti.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Na kraju dodajmo da je u prijateljskoj utakmici danas pogodak zabio još jedan bh. fudbaler, a radi se o Aldinu Čajiću čija je Dukla savladala Češke Budejovice sa visokih 6:0. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi