Gojko Cimirot produžio ugovor sa PAOK-om

Potvrdio solunski klub

Gojko Cimirot produžio ugovor sa PAOK-om

Bh. reprezentativac Gojko Cimirot produžio je saradnju sa PAOK-om.

Cimirot je u dogovoru s klubom prvobitno potpisani ugovor koji je važio do 2018. godine pristao produžiti za još jednu godinu, a to je na svojoj zvaničnoj klupskoj stranici potvrdio i PAOK. 

"Vrlo sam sretan što sam produžio ugovor sa PAOK-om na još godinu dana. Dugujem zahvalu PAOK-u i svim ljudima u klubu, treneru, saigračima i svima koji me podržavaju. Od prvog dana ovdje se osjećam lijepo, brzo sam se prilagodio i nadam se da ću sa PAOK-om ostvariti zacrtane ciljeve. To, prije svega, zaslužuju navijači koji su uz nas i kad je najteže", kazao je Cimirot.

Potražite više informacija na temu Super League:

U solunski klub Cimirot je stigao u augustu 2015. godine iz FK Sarajevo. Za vrijeme provedeno u Grčkoj je pokazao da se radi o nadolazećoj zvijezdi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi